Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Overig merkgebonden besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 15 - 20 cm en de horlogekast is 38 mm breed en 13,2 mm diep.

Met de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm geef je jouw Scanwatch een elegant uiterlijk. Dankzij het extra leren bandje heb je voor elke gelegenheid een passend horlogebandje. De Withings Scanwatch houdt jouw gezondheid goed in de gaten, zonder de uitstraling van een sportief horloge. Dit hybride horloge heeft analoge wijzers op een digitaal scherm. Je bekijkt op dat scherm de hele dag door je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone. Het horloge heeft ook een ECG meter waarmee je hartfilmpjes maakt en zo hartritmestoornissen detecteert. Je saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en detecteert of je slaapapneu hebt. De roestvrijstalen horlogekast is voorzien van extra krasbestendig saffierglas. De batterij van de Scanwatch gaat tot 30 dagen mee, dus je houdt het horloge dag en nacht om. Ook als je gaat douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht. Het horloge meet bovendien je zwemafstand en -snelheid. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge

BesturingssysteemOverig merkgebonden
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur720 uren
Gewicht58 g
Kleur horlogekastZilver
Materiaal horlogekastRVS
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge

Pluspunten

Je veranderd snel van een sportief naar een chique uiterlijk met het extra leren bandje. Meet je hartslag met de hartslagssensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG). Dankzij het sterke saffierglas is je horloge weerbestendig tegen krassen.

Minpunten

Het is niet mogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De Withings LEATH BAND-BLK-18MM draait op Overig merkgebonden besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge compatibel?

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge waterdicht?

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge is 720 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.?

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van RVS en is Zilver van kleur.

Hoeveel weegt de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge weegt 58 g.

Wat zijn de afmetingen van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge is 38 mm breed en 13,2 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge geschikt?

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 - 20 cm.