Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Overig merkgebonden besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 15 - 20 cm en de horlogekast is 38 mm breed en 13,2 mm diep.

Met de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm ervaar je een chique en stijlvolle uitstraling. Dit hybride horloge combineert analoge wijzers met een digitaal scherm waarop je je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone bekijkt. De Scanwatch heeft een ECG meter waarmee je hartfilmpjes maakt en hartritmestoornissen detecteert. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en detecteert of je slaapapneu hebt, zodat je altijd je gezondheid in de gaten kunt houden. De roestvrijstalen horlogekast en het extra krasbestendig saffierglas maken de Scanwatch stijlvol en duurzaam. De batterij van de Scanwatch gaat tot 30 dagen mee, zodat je hem dag en nacht kunt dragen. Ook als je gaat douchen of zwemmen is hij geschikt, want het horloge is waterdicht en meet bovendien je zwemafstand en -snelheid. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Met de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm kun je stijlvol je gezondheid in de gaten houden.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge

BesturingssysteemOverig merkgebonden
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur720 uren
Gewicht58 g
Kleur horlogekastRose Goud
Materiaal horlogekastRVS
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge

Pluspunten

Je kunt snel schakelen van een sportieve naar een chique look met het extra leren bandje. Met de hartslagsensor meet je je hartslag, en met de elektrocardiogramfunctie (ECG) maak je hartfilmpjes. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge bestand tegen krassen.

Minpunten

Het is niet mogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De Withings LEATH BAND-BLK-18MM draait op Overig merkgebonden besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge compatibel?

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge waterdicht?

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge is 720 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.?

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van RVS en is Rose Goud van kleur.

Hoeveel weegt de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge weegt 58 g.

Wat zijn de afmetingen van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge?

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge is 38 mm breed en 13,2 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge geschikt?

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 - 20 cm.