Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, draait op een Wear OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 15 - 17 cm en de horlogekast is 40 mm breed en 10,9 mm diep.

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is ontworpen om je gemakkelijk door je dag te loodsen. Met de oplader laad je tegelijkertijd je Watch en smartphone op en de aluminium horlogekast maakt de Watch4 erg licht. Navigeer door je berichten en apps met het scherm en download apps als Strava, Spotify en Snapchat met Wear OS. Met de Bioelectrical Impedance Analysis functie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Houd de smartwatch om tijdens je slaap, want dit horloge meet je slaap en wanneer je snurkte. De Fast Charging technologie zorgt ervoor dat je de Watch4 in 1,5 uur weer opgeladen hebt. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je een stijlvol horloge dat je gezondheid monitort en je op kunt laden wanneer je maar wilt.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemWear OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur40 uren
Gewicht28 g
Kleur horlogekastRose Goud
Materiaal horlogekastAluminium
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Laad je Samsung Watch tegelijkertijd draadloos op met je smartphone

.

De Bioelektrische Impedantie Analyse functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je een nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app

.

Naast dat het horloge je route registreert, navigeren het je ook de juiste richting op.

Minpunten

Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei).

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung EP-P5400TBEGEU draait op Wear OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge compatibel?

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. is compatibel met een Android besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is 40 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.?

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Aluminium en is Rose Goud van kleur.

Hoeveel weegt de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge weegt 28 g.

Wat zijn de afmetingen van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is 40 mm breed en 10,9 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge geschikt?

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 - 17 cm.