Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, draait op een Wear OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 17 - 19 cm en de horlogekast is 44 mm breed en 10,9 mm diep.

Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart kan je tegelijkertijd je Watch en smartphone opladen. De Watch4 is gemaakt van een lichtgewicht aluminium horlogekast, waardoor hij niet te zwaar is aan je arm tijdens het sporten. Je kunt navigeren door je berichten en apps dankzij het Wear OS besturingssysteem. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je ook inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Je kunt de smartwatch omhouden tijdens je slaap om je slaap te meten en te kijken wanneer je snurkte. Fast Charging laadt de Watch in 1,5 uur weer op, voor een optimale gebruikservaring. Deze horloge is aanbevolen voor een polsomtrek tussen 17 en 19 centimeter. Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ben jij altijd verbonden met al je belangrijke berichten en apps. Download de apps Strava, Spotify en Snapchat op je Watch4 en blijf op de hoogte van al je activiteiten. Check ook je gezondheid met de Bioelectrical Impedance Analysis en bekijk je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Ontdek de vele mogelijkheden van deze smartwatch en ervaar de ultieme verbondenheid.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemWear OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur40 uren
Gewicht30 g
Kleur horlogekastZilver
Materiaal horlogekastAluminium
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Laad je Samsung Watch draadloos tegelijkertijd op met je smartphone. De Bioelectrical Impedance Analysis-functie, ECG-hartslagmeter en bloeddrukmeter bieden je naar waarheid nauwkeurige inzichten in je gezondheid via de Samsung Health Monitor-app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten

Dit Samsung horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei)

.

Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je het eerst kalibreren met een losse bloeddrukmeter

.

De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung EP-P5400TBEGEU draait op Wear OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge compatibel?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. is compatibel met een Android besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is 40 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Aluminium en is Zilver van kleur.

Hoeveel weegt de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge weegt 30 g.

Wat zijn de afmetingen van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is 44 mm breed en 10,9 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge geschikt?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 17 - 19 cm.