Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, draait op een Wear OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 17 - 19 cm en de horlogekast is 44 mm breed en 10,9 mm diep.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is een lichtgewicht smartwatch die je eenvoudig om je pols draagt. Hij is voorzien van een aluminium horlogekast en is makkelijk te besturen dankzij het Wear OS besturingssysteem. Je downloadt hiermee gemakkelijk apps als Strava, Spotify en Snapchat. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Hierdoor heb je een uitgebreid overzicht over je lichaam. Ook krijg je inzicht in je slaap en of je gesnurkt hebt. De oplader is speciaal gemaakt om tegelijkertijd je Watch en smartphone op te laden. Met Fast Charging is de Watch binnen 1,5 uur weer opgeladen. De Samsung Galaxy Watch4 is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. De Samsung Galaxy Watch4 is een innovatief horloge dat je dagelijks gemakkelijk om je pols draagt. Met de speciale oplader laad je tegelijkertijd je Watch en smartphone op. Met de gezondheidsfunctie krijg je inzicht in je lichaam en je slaap. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je gemakkelijk apps op de Watch. Ook met Fast Charging heb je de Watch binnen 1,5 uur weer opgeladen. Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je een innovatief en betrouwbaar horloge.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemWear OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur40 uren
Gewicht30 g
Kleur horlogekastGroen
Materiaal horlogekastAluminium
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Laad je Samsung Watch draadloos op tegelijkertijd met je smartphone. De Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, zal het horloge je ook de juiste richting wijzen.

Minpunten

Dit Samsung horloge is niet compatibel met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei)

.

Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet u eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter

.

De bloeddruk- en ECG-meter werkt alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung EP-P5400TBEGEU draait op Wear OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge compatibel?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. is compatibel met een Android besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is 40 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Aluminium en is Groen van kleur.

Hoeveel weegt de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge weegt 30 g.

Wat zijn de afmetingen van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is 44 mm breed en 10,9 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge geschikt?

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 17 - 19 cm.