Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, draait op een Wear OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 16,5 - 26 cm en de horlogekast is 40 mm breed en 10,9 mm diep.

Met de Samsung Galaxy Watch4 40mm Roségoud +Just in Case Samsung Milanees Bandje Roségoud 20mm blijf je altijd op de hoogte van al je berichten en gezondheid. Het slanke ontwerp van het horloge wordt versterkt door het milanese bandje wat een tijdloze, stijlvolle uitstraling geeft. Ondanks het lichtgewicht aluminium horlogekastje voelt hij niet zwaar aan tijdens het sporten. Je browse gemakkelijk door de berichten en apps op het touchscreen. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat op de Watch. Je krijgt ook inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht en meet je jouw hartslag en bloeddruk met de Watch4. Mocht de batterij leeg zijn, dan kun je deze gemakkelijk weer opladen met de Fast Charging techniek. Hiermee is de watch in 1,5 uur weer volledig opgeladen. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge

BesturingssysteemWear OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur40 uren
Gewicht28 g
Kleur horlogekastRose Goud
Materiaal horlogekastAluminium
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge

Pluspunten

Je komt stijlvol voor de dag met het Milanese horlogebandje bij de Watch4. De Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurige inzichten in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Je downloadt jouw favoriete apps op het slimme horloge dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten

Dit Samsung horloge is niet compatibel met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei)

.

Het horloge moet eerst gekalibreerd worden met een losse bloeddrukmeter voor het uitvoeren van een bloeddrukmeting.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge?

De Just in case 9043732 draait op Wear OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge compatibel?

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. is compatibel met een Android besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge waterdicht?

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge is 40 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm.?

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Aluminium en is Rose Goud van kleur.

Hoeveel weegt de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge weegt 28 g.

Wat zijn de afmetingen van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge?

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge is 40 mm breed en 10,9 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge geschikt?

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 16,5 - 26 cm.