Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Garmin OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 15 - 17 cm en de horlogekast is 40 mm breed en 12,7 mm diep.

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart is een perfecte combinatie voor wie nauwkeurig inzicht wil krijgen in zijn of haar hartslag tijdens het sporten. De hartslagmeter is eenvoudig te verbinden met de Vivoactive 4S via ANT+ en biedt een prachtige manier om je conditie te monitoren. Het horloge meet niet alleen je standaard gegevens, maar ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor cardio, kracht en yoga, krijg je het maximale uit je trainingen. Ook kun je je favoriete muziek afspelen via Spotify, Amazon Music of Deezer, zodat je je smartphone thuis kunt laten. De batterij gaat naar verwachting 8 dagen mee in smartwatchmodus en 6 uur met gps en muziek aan. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemGarmin OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur168 uren
Gewicht40 g
Kleur horlogekastZwart
Materiaal horlogekastKunststof
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig

.

Met het horloge zijn de hartslagzones tijdens het trainen te zien, zodat je gericht kan trainen voor uithoudingsvermogen

.

Dankzij de ingebouwde muziekspeler is het mogelijk je favoriete afspeellijsten via je horloge te beluisteren.

Minpunten

Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones. De losse hartslagmeter is slechts spatwaterdicht, dus je kunt er niet mee zwemmen.

Veelgestelde vragen over de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin 010-12883-00 draait op Garmin OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge compatibel?

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 168 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.?

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

Hoeveel weegt de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge weegt 40 g.

Wat zijn de afmetingen van de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 40 mm breed en 12,7 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge geschikt?

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40mm + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 - 17 cm.