Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Garmin OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 16,5 cm en de horlogekast is 42 mm breed en 12 mm diep.

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel is de perfecte combinatie voor nauwkeurig inzicht in je hartslag tijdens je hardlooptrainingen. Met de borstband meet je je hartslaggegevens, die je vervolgens kan aflezen op het Forerunner horloge. Garmin Coach biedt je persoonlijke sportschema's waarmee je jouw sportieve doelen kunt halen. De Forerunner 55 past de schema's automatisch aan op basis van je sportprestaties. Met een batterijduur van 14 dagen heb je voldoende tijd om je doelen te bereiken en kun je ook andere trainingen zoals HIIT bijhouden. Verder meet je met de smartwatch ook je slaapscore, intensieve minuten en fitness leeftijd. De borstband van de hartslagmeter is geschikt voor een borstomtrek van 63,5 tot 132 centimeter, terwijl het horloge aanbevolen wordt voor een polsomtrek van 13,7 tot 22,1 centimeter. Let op: een adapter voor het opladen van het horloge wordt niet meegeleverd, dus gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemGarmin OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur168 uren
Gewicht37 g
Kleur horlogekastZwart
Materiaal horlogekastKunststof
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig

.

Met de Garmin Forerunner 55 kan je tot wel 14 dagen gaan met de batterij

.

Met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach kun je je sportieve prestaties verbeteren.

Minpunten

Garmin is niet compatibel met alle Huawei-smartphones

.

Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens je trainingen.

Veelgestelde vragen over de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin 010-12883-00 draait op Garmin OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge compatibel?

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 168 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.?

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

Hoeveel weegt de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge weegt 37 g.

Wat zijn de afmetingen van de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 42 mm breed en 12 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge geschikt?

De Garmin Forerunner 55 Zwart + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 16,5 cm.