Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Garmin OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 16,5 cm en de horlogekast is 42 mm breed en 12 mm diep.

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel is een perfecte combinatie voor elke hardloper die extra nauwkeurige inzichten wil krijgen in zijn hartslag. Met deze bundel kun je de gegevens uit de borstband direct op je Forerunner-horloge lezen. Garmin Coach biedt je persoonlijke sportschema's op basis van je prestaties en sportdoelen. De Forerunner 55 past de schema's aan, zodat je je doelen op je eigen tempo kunt bereiken. De batterijduur van de Forerunner 55 is 14 dagen, en als je continu gps gebruikt, houdt hij het 20 uur vol. Naast hardlooptrainingen kun je ook andere trainingen zoals HIIT bijhouden. Met deze smartwatch kun je ook andere gezondheidsgegevens bijhouden, zoals je slaapscore, intensieve minuten en fitness leeftijd. De borstband van de hartslagmeter is geschikt voor borstomtrekken van 63,5 tot 132 centimeter. Vergeet niet een adapter mee te bestellen als je het horloge wilt opladen via het stopcontact. De Forerunner 55 is aanbevolen voor een polsomtrek van 139 tot 204 millimeter.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemGarmin OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur168 uren
Gewicht37 g
Kleur horlogekastWit
Materiaal horlogekastKunststof
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra accuraat. Met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach verbeter je je sportieve prestaties. De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat wel tot 14 dagen mee.

Minpunten

Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones

.

Je moet dus je telefoon meenemen als je muziek wilt luisteren tijdens je training, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin 010-12883-00 draait op Garmin OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge compatibel?

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 168 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.?

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

Hoeveel weegt de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge weegt 37 g.

Wat zijn de afmetingen van de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 42 mm breed en 12 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge geschikt?

De Garmin Forerunner 55 Wit + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 16,5 cm.