Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Garmin OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 16,5 cm en de horlogekast is 42 mm breed en 12 mm diep.

Met de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel krijg je nauwkeurige inzichten in je hartslag tijdens het hardlopen. De hartslaggegevens van de borstband lees je af op je Forerunner horloge. Je kunt ook jouw persoonlijke sportschema's maken met Garmin Coach. De Forerunner 55 past je schema's aan naar boven of beneden op basis van je sportprestaties en doelen, zodat je op je eigen tempo je doelen kunt bereiken. Met deze smartwatch kun je ook andere gezondheidsgegevens meten zoals je slaapscore, intensieve minuten en fitness leeftijd. De batterijduur is 14 dagen als je geen gps gebruikt en 20 uur als je dat wel doet. De borstband van de hartslagmeter is geschikt voor een borstomtrek van 63,5 tot 132 centimeter. Het horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van. Als je het horloge wil opladen via het stopcontact, gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. De Forerunner 55 biedt je ook verschillende trainingsopties zoals HIIT-trainingen. Het horloge biedt je ook de mogelijkheid om je vorderingen bij te houden. Je kunt je trainingen bekijken via de Garmin Connect-app, waar je je prestaties over verschillende periodes kunt vergelijken. Ook krijg je waarschuwingen op je horloge als je een specifieke doelstelling hebt bereikt of als je een afstand hebt afgelegd. Kortom, met de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel heb je alles bij de hand om je hardloopsessies nog effectiever te maken.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemGarmin OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur168 uren
Gewicht37 g
Kleur horlogekastGrijs
Materiaal horlogekastKunststof
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig. Met de bijgeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra precies. Je verbetert je sportieve prestaties met een persoonlijk trainingsplan van Garmin Coach. Je verbetert je sportprestaties met een individueel trainingsplan van Garmin Coach. De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat tot wel 14 dagen mee. De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat tot wel 14 dagen mee.

Minpunten

Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones

.

Daarom moet je je telefoon meenemen als je muziek wil luisteren tijdens je training, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin 010-12883-00 draait op Garmin OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge compatibel?

De Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 168 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.?

De Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Kunststof en is Grijs van kleur.

Hoeveel weegt de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge weegt 37 g.

Wat zijn de afmetingen van de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 42 mm breed en 12 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge geschikt?

De Garmin Forerunner 55 Grijs + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 16,5 cm.