Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Garmin OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 17 - 19 cm en de horlogekast is 42,3 mm breed en 12,2 mm diep.

Met de Garmin Forerunner 245 Merlot en Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel hou je je sportprestaties nauwkeurig in de gaten. De Forerunner 245 is voorzien van een gps-sensor en geeft je informatie over je calorieverbranding, het aantal stappen dat je zet en de afstand die je aflegt. Ook kun je met een virtuele tegenstander jezelf uitdagen. Dankzij de ingebouwde gps-sensor navigeert de Forerunner 245 automatisch voor je. Verder ontvang je op de Forerunner inkomende berichten en telefoontjes. De HRM-DUAL hartslagmeter verbind je moeiteloos via ANT+ met de Forerunner. De borstband is eenvoudig te verstellen tussen 63,5 en 132 centimeter. Let op: een adapter wordt niet meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Met de Garmin Forerunner 245 Merlot en Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart bundel krijg je alles wat je nodig hebt voor het bijhouden van je sportprestaties.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

BesturingssysteemGarmin OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur168 uren
Gewicht38,5 g
Kleur horlogekastGrijs
Materiaal horlogekastKunststof
Vorm van de horlogekastRond

 

Plus- en minpunten van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Pluspunten

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig

.

Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding

.

Naast dat het horloge je route registreert, navigeert het je ook de juiste richting op

.

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig

.

Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding

.

Naast dat het horloge je route registreert, navigeert het je ook de juiste richting

.

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig

.

Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding

.

Naast het registreren van je route, navigeert het je ook de juiste richting

.

Met de meegeleverde Garmin hartslagband zijn je hartslagmetingen extra nauwkeurig

.

Het hor.

Minpunten

Het is niet mogelijk om inkomende berichten via de smartwatch te beantwoorden. De losse hartslagmeter is slechts spatwaterdicht, dus je kunt er niet mee zwemmen.

Veelgestelde vragen over de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin 010-12883-00 draait op Garmin OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge compatibel?

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge waterdicht?

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 168 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart.?

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge heeft een Rond horlogekast, is gemaakt van Kunststof en is Grijs van kleur.

Hoeveel weegt de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge weegt 38,5 g.

Wat zijn de afmetingen van de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge?

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is 42,3 mm breed en 12,2 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge geschikt?

De Garmin Forerunner 245 Merlot + Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Borstband Zwart. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 17 - 19 cm.