Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met Android, iOS, draait op een Fitbit OS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 15 - 17 cm en de horlogekast is 16,7 mm breed en 12,9 mm diep.

Met de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader bundel zie je in één oogopslag je dagelijkse activiteiten. Zet je stappen om in kleine stappen naar een gezonder leven. Je hartslag en calorieverbruik worden gemeten tijdens het wandelen of sporten, zodat je je progressie kunt volgen. Ook ben je direct op de hoogte van inkomende oproepen en berichten doordat je meldingen ontvangt van je smartphone. Dankzij het sterke Gorilla glas is de Inspire 2 bestand tegen krassen en andere beschadigingen. Het horloge is ook waterdicht tot wel 50 meter, dus je kunt baantjes trekken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je horloge beschadigd raakt. Gebruik de gps sensor van je smartphone om je route te registreren tijdens het hardlopen. Je laadt je Fitbit eenvoudig op met de meegeleverde lader. De activity tracker is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader bundel zie je snel je dagelijkse activiteiten. Meet je hartslag en calorieverbruik om je progressie te volgen. Ook ontvang je meldingen van je smartphone zodat je direct op de hoogte bent van inkomende oproepen en berichten. De Inspire 2 is gemaakt van sterke materialen zoals Gorilla glas waardoor het bestand is tegen krassen en andere schade. Ook is het horloge waterdicht tot wel 50 meter, wat handig is als je baantjes wil trekken. Gebruik de gps sensor van je smartphone om je route te registreren tijdens het hardlopen. Laad je Fitbit eenvoudig op met de meegeleverde lader. De activity tracker is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader bundel ben je klaar voor een gezonder leven.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge

BesturingssysteemFitbit OS
Compatibel met besturingssysteemAndroid, iOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur240 uren
Gewicht8,5 g
Kleur horlogekastZwart
Materiaal horlogekastKunststof
Vorm van de horlogekastRechthoek

 

Plus- en minpunten van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge

Pluspunten

Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je bekijkt naderhand of jouw training het gewenste effect heeft gehad. Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je bekijkt na afloop of jouw training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten

Met dit horloge kun je geen contactloos betalen zoals je met andere Fitbit horloges wel kan. Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge?

De BlueBuilt BBTL18Z draait op Fitbit OS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge compatibel?

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. is compatibel met een Android, iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge waterdicht?

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge is 240 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.?

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge heeft een Rechthoek horlogekast, is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

Hoeveel weegt de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge?

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge weegt 8,5 g.

Wat zijn de afmetingen van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge?

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge is 16,7 mm breed en 12,9 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge geschikt?

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 - 17 cm.