Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.

Zoek je een sporthorloge die te connecten is met iOS, draait op een WatchOS besturingssysteem en waterdicht is tot 50 m, dan is de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge wellicht jouw match! Deze is geschikt voor een polsomtrek van 13 - 20 cm en de horlogekast is 34 mm breed en 10,7 mm diep.

Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is een slimme manier om aan je gezondheid te werken en op de hoogte te blijven van al je meldingen. De nieuwe chip zorgt voor een snelle reactie, zodat je meldingen direct verwerkt worden. Ook is het mogelijk om oproepen te beantwoorden en slaap- en trainingsgegevens te registreren. Met de ingebouwde gps sensor hoef je niet meer je iPhone te gebruiken om je afgelegde afstanden bij te houden. Bovendien is je horloge waterdicht, dus je kunt ermee zwemmen. Met de bewegingssensor wordt je geholpen bij een auto-ongeluk. Je Watch stuurt dan automatisch een noodoproep naar je noodcontacten. Om de 4G-functie te gebruiken heb je een eSim-abonnement nodig. Vergeet ook niet dat er geen adapter meegeleverd wordt. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel er één los. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband is een slimme manier om op afstand verbonden te zijn met de wereld, terwijl je je gezondheid en welzijn in de gaten houdt. Het is ontworpen om je leven eenvoudiger en gemakkelijker te maken. De nieuwe chip zorgt ervoor dat je meldingen direct verwerkt worden. Ook kun je oproepen beantwoorden en slaap- en trainingsgegevens bijhouden. Met de ingebouwde gps-sensor houd je je afgelegde afstanden bij, zonder dat je je iPhone nodig hebt. Ook is het horloge waterdicht, dus je kunt ermee zwemmen. Als je in een auto-ongeluk verwikkeld raakt, stuurt de bewegingssensor automatisch een noodoproep naar je noodcontacten. Om de 4G-functie te gebruiken, heb je een eSim-abonnement nodig. Vergeet ook niet dat je geen adapter bijgeleverd krijgt. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel er één los. Deze Apple Watch.

Lees snel verder en ontdek alle specificaties en plus- en minpunten van deze Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge. 

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge

BesturingssysteemWatchOS
Compatibel met besturingssysteemiOS
Waterdicht tot hoeveel meter50 m
Maximale accu/batterijduur18 uren
Gewicht26,4 g
Kleur horlogekastWitgoud
Materiaal horlogekastAluminium
Vorm van de horlogekastRechthoek

 

Plus- en minpunten van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge

Pluspunten

Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Je bent altijd verbonden met 4G op je Apple Watch. Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder haperingen dankzij de nieuwe chip. Apple Watch SE (2022) reageert snel en soepel dankzij de nieuwe chip. De geïntegreerde hartslagsensor meet je hartslag via je pols. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag via je pols.

Minpunten

Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet je horloge aanzetten om te kijken naar de tijd of je meldingen

.

Je kan Apple Watch SE (2022) niet gebruiken met een Android-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge

Op welk besturingssysteem draait de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge?

De Apple MNPH3NF/A draait op WatchOS besturingssysteem.

Met welke besturingssysteem is de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge compatibel?

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. is compatibel met een iOS besturingssysteem.

Tot hoeveel meter is de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge waterdicht?

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. is waterdicht tot 50 m.

Wat is de maximale accu/batterijduur van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge?

De maximale accu/batterijduur van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge is 18 uren. 

Wat voor vorm, materiaal en kleur is de horlogekast van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband.?

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge heeft een Rechthoek horlogekast, is gemaakt van Aluminium en is Witgoud van kleur.

Hoeveel weegt de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge?

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge weegt 26,4 g.

Wat zijn de afmetingen van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge?

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge is 34 mm breed en 10,7 mm diep.

Voor welke polsomtrek is de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge geschikt?

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband. sporthorloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 13 - 20 cm.